Ny Gerresheimer-VD rekryteras från BASF
Christian Fischer lämnar BASF och blir ny VD hos Gerresheimer AG.

Tyska Gerresheimer AG – ledande förpackningstillverkare inom läkemedel och hälsovård – har utsett 53-årige Christian Fischer till ny verkställande direktör, med tillträde ! september i år.
Christian Fischer är för närvarande chef för affärsområdet Performance Chemicals hos globala kemi- och polymerjätten BASF, med placering i tyska Ludvigshafen.


” Christian Fischer har 24 års erfarenhet av branschen och har visat sin entreprenörsanda i olika roller inom BASF, både i Tyskland och utomlands”, säger Axel Herberg, styrelseordförande i Gerresheimer AG.

Enligt en pressrelease ska Christian Fischer ansluta till Gerresheimer den 1 augusti i år som ordinarie medlem i koncernens arbetande styrelse och sedan tillträda som VD den 1 september i samband med att nuvarande VD:n Uwe Röhrhoff lämnar sin befattning.

”Gerresheimer är ett mycket framgångsrikt, internationellt företag och en pålitlig leverantör till läkemedel-s och hälsovårdsbranschen. Jag ser fram emot min nya roll i detta spännande företag”, säger Christian Fischer ik en kommentar till sin utnämning.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BASF Gerresheimer Läkemedel Övrigt Personal

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Speedpac
Dynatec
RPC
Mobergs