Ny verkställande direktör på The Absolut Company
Anna Malmhake blir ny VD för The Absolut Company.
Paul Duffy blir VD för Pernod Ricard i Nordamerika.

Anna Malmhake har utsetts till ny vd för The Absolut Company, med tillträde den 1 juli i år. Hon kommer närmast från en tjänst som VD för Irish Distillers, Irland.
Anna Malmhake efterträder Paul Duffy, som återvänder till USA, där han kommer att leda Pernod Ricard-koncernens verksamhet i Nordamerika.


Anna Malmhake började sin karriär inom Pernod Ricard-koncernen 2007 som global varumärkesdirektör för Absolut Vodka. Nu återvänder hon till Sverige och The Absolut Company.
 
”Det är roligt att få återvända till The Absolut Company och axla VD-rollen. Det finns ett starkt varumärkeskunnande inom organisationen och vi har en produktion i världsklass. Absolut Vodka och övriga varumärkena är inne i en spännande utveckling, som jag ser framemot att få leda”, kommenterar Anna Malmhake.

Anna Malmhake har sedan 2011 lett Pernod Ricards irländska dotterbolag Irish Distillers, med verksamhet i Cork och Dublin. Hon har där haft en nyckelroll i den framgång, som irländsk whiskey har rönt internationellt. I Irish Distillers produktportfölj ingår varumärken som Jameson Whiskey, Powers Whiskey, Paddy Whiskey och Redbreast Whiskey

Paul Duffy, nuvarande VD för The Absolut Company, blir från och med 1 juli VD för Pernod Ricard i Nordamerika. Både han och Anna Malmhake kommer även fortsatt att ingå i koncernledningen för Pernod Ricard. 

The Absolut Company har globalt ansvar för produktion, innovation och strategisk marknadsföring av bland annat Absolut Vodka, Absolut Elyx, Kahlúa, Malibu, Wyborowa och Our/Vodka.
The Absolut Company har idag 500 anställda, huvudsakligen i Sverige. Huvudkontoret ligger i Stockholm.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-02-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Absolut Absolut Vodka Dryckesförpackningar Personal

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Speedpac
RPC
Mobergs
Dynatec
Antpac