Plats för årets förpackningsgolf blir Forsgårdens Golfklubb, som ligger “mitt i sta’n” i Kungsbacka. (Bild Forsgårdens GK)

19/8: Förpackningsgolf på Forsgårdens GK i Kungsbacka!

16 juni, 2022ANNONS

19 augusti är det dags för sedvanlig förpackningsgolf och årets tävling äger rum på Forsgårdens GK i Kungsbacka. Arrangörer är som vanligt tidningarna nord emballage och Packmarknaden med sponsorer samt Svenska Förpackningsgillet.

Natali ”Tally” Perko från Beardow Adams AB var en av många glada deltagare på förpackningsgolfen 2021! (Bild Bo Wallteg)

Årets bana, Forsgårdens Golfklubb, ligger mitt i idylliska Kungsbacka. Banan betraktas som en hedbana med härliga vyer över fälten och inramad av vajande gräs. Banan har stått värd för ett flertal större internationella golftävlingar och arrangörerna är stolta över att presentera en modern och högkvalitativ bana.

Förpackningsgolfen – eller Packaging Open Golf with Packaging Cup, som är det officiella namnet på eventet – kommer som vanligt att spelas som  bästboll i tvåmannalag samt poängbogey och med kanonstart kl 09.00.

Antalet platser är begränsade till 72 startande och ”först till kvarn” gäller. Tävlingen är öppen för förpackningsanknutna plus en kund eller kollega.

Arrangörerna bjuder deltagarna på hela golfdagen, inklusive lunch och fika!

Mer info och anmälan HÄR!

Läs mer om Forsgårdens GK HÄR!

HÄR kan du se en video från förpackningsgolfen år 2021!

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!