Årets limited-edition av Absolut vodka heter Absolut Vocies och har fått en design som är inspirerad av expanderande ljudvågor. (Bild Absolut Company)

Absolut Voices – med design som inspirerats av ljudvågor

4 oktober, 2021ANNONS

Absolut Company lanserar idag, 4 oktober, årets limited-edition flaska med vodka, som fått namnet Absolut Voices och har en design som inspirerats av expanderande ljudvågor. Den blå flaskan är till 80 procent tillverkad av återvunnet glas.

Absolut skriver i ett pressmeddelande att Absolut Voices är en hyllning till alla som vågar gå sin egen väg och göra sin röst hörd.

”Absolut Voices handlar om att hylla mångfald och olikheter”, säger Pia Hägglöf. (Bild Absolut Company)

”Årets limiterade upplaga handlar om att hylla mångfald och olikheter. Vi har genom åren gjort allt från att kämpa för internationella konstnärer och aktivister på 1980-talet, till vårt mångåriga stöd för LBTQ+ -samhället. Vi inspireras kontinuerligt av idén att världen blir en bättre plats, när människor med olikheter möts, delar fina stunder tillsammans och lyfter varandra. Det är vad Absolut Voices handlar om”, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager Absolut.

Absolut Voices är inte smaksatt utan innehåller klassisk Absolut Vodka.

”Varje ingrediens i vodkan i den safirblå flaskan kommer från södra Sverige, och varje vattendroppe och varje vetefrö kommer från en källa, en by och ett samhälle. Det ska representera att det är bara när vi står enade tillsammans och utgår från alla människors lika värde som vi kan göra skillnad”, säger Pia Hägglöf.

Absolut Voices finns i begränsad upplaga i Systembolagets beställningssortiment.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!