Årets All4Pack i Paris, som skulle arrangerats 23 – 26 november är inställd och nytt datum blir i november 2022.

Ännu en stormässa ställer in: All4Pack flyttas nu till 2022

7 september, 2020ANNONS

Corona-pandemin fortsätter att ställa till det för mässarrangörer runt om i världen. Nu meddelar mässledningen för förpackningsmässan All4Pack, som skulle arrangerats i Paris i november i år, att man tvingas ställa in årets event och flytta mässan till november 2022.

Mässledningen för All4Pack skriver i ett pressmeddelande att man länge hoppades att man – trots den pågående pandemin – skulle kunna genomföra mässan i november i år, som planerat.

”Vi har varit starkt mobiliserade för att stödja utställande företag. För att möjliggöra ett stort internationellt evenemang under en period av pandemi planerade vi många initiativ för att garantera inte bara individuell och kollektiv säkerhet utan också kvaliteten på affärsdialogen och diskussionerna kring de utmaningar, som väntar inom förpackningsområdet”, skriver mässledningen.

Men nu tvingas man alltså att kasta in handduken och mot bakgrund av den negativa utvecklingen av Corona-krisen och dess konsekvenser ställa in årets All4Pack i Paris.

”Med tanke på den nuvarande folkhälsotrenden och utvecklingen av Corona-pandemin samt med tanke på att många företag återinför åtgärder, som begränsar resor till evenemanget, har årets All4Pack ställts in och flyttats fram till november 2022”, meddelar mässledningen.

N.B.: Förpackningsmässan All4Pack i Paris var tidigare känd under namnet l’Emballage. Namnskiftet skedde 2015/2016.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!