En solig aprildag tog familjen Lindgren första spadtaget till den lagerutbyggnad som förväntas stå klar i maj 2020.

aPak tog ett första spadtag – expanderar med större lager

25 april, 2019

Familjeägda förpackningsföretaget aPak i Mölndal har tagit ett första spadtag till en drygt 3.500 kvadratmeter stor utbyggnad av företagets lagerlokaler. Den nya utbyggnaden väntas stå klar i maj 2020.

”Vår verksamhet växer och för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda våra kunder en effektiv och smidig logistiklösning kommer vi att behöva mer utrymme”, berättar Joel Lindgren, projektledare och vice VD på aPak.
Med ett leende på läpparna berättar Joel också att det känns kul att återigen få använda den klassiska ”femhövdade” spade, användes när det första lagret byggdes år 2000 och som han då knappt nådde upp till!

Det första spadtaget firades med ett glas champagne!

Tillsammans med byggföretaget BRA kommer aPak AB att bygga ut lagret i Mölndal för att kunna bemöta företagets expansiva framtid. Lagret, som byggs ut i både sydlig och östlig riktning, kommer att utvidgas med lite drygt 3500 kvadratmeter.

aPak skriver i ett pressmeddelande att utbyggnaden är en viktig pusselbit i den strategi som ska föra aPak framåt.

Evelina Lindgren, aPaks VD, berättar att aPaks strategi är att växa på ett kontrollerat, hälsosamt och hållbart sätt som inte utsätter företaget, anställda eller kunder för onödiga risker.

”Underlaget för den nya expansionen har därför undersökts under en längre period och det är först nu som vi verkligen kan gå i god för att det är rätt väg att gå”, säger Evelina Lindgren.

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jp.press@comhem.se

Kontaktuppgifter

Apak

Visa sida

Tel 031-7212200

Jolengatan 19
431 49 Mölndal

Relaterade artiklar