33-åriga Evelina Lindgren är VD på Mölndalsbaserade familjeföretaget aPak – och en av ”Framtidens kvinnliga ledare” i Sverige.

aPaks VD med på listan över ”Framtidens kvinnliga ledare”

17 maj, 2019

Evelina Lindgren, VD i familjeägda förpackningsbolaget aPak, har fått en topplacering på listan över ”Framtidens kvinnliga ledare”. Det är trettonde året i rad som Sveriges chefsorganisation Ledarna och WES (Women Executive Search) presenterar en lista över ”Framtidens kvinnliga ledare”.

Genom listan lyfts goda exempel och inspiratörer/chefer, som anses vara förebilder för alla som sitter på en ledande position. Listan består av 75 kvinnor och Evelina Lindgren har placerat sig som nr 14 på listan.

Sedan Evelina Lindgren tillträdde som VD år 2015, har det anrika förpackningsföretaget aPak fördubblat omsättningen och stärkt företagets vision om att vara det bästa förpackningsföretaget och samtidigt vara en attraktiv och trivsam arbetsplats.

I motiveringen skriver juryn att de är mäkta imponerade över vad Evelina åstadkommit i sin karriär och att hon är en förebild för ett modernt och bra ledarskap. I en intervju berättar Evelina att hon nu hoppas på att utmärkelsen ska inspirera andra och hon uttrycker också stor tacksamhet för både utmärkelsen och det viktiga arbetet som Ledarna och WES gör för att uppmärksamma jämställt ledarskap.

Vidare berättar Evelina att hon är övertygad om att hennes och aPaks framgångar bottnar i den familjära företagskulturen, som hon arbetat hårt för att bygga upp.

”Vårt viktigaste mål på aPak är att vi skall driva en framgångsrik, hållbar verksamhet, där vi alltid strävar efter att vara det bästa förpackningsföretaget, samtidigt som våra fantastiska medarbetare trivs och mår bra. Jag tror att om man lyckas bygga en stark företagskultur, som både främjar att medarbetarna mår bra och att bolaget mår bra, då kan man nå framgång på riktigt”, säger Evelina Lindgren.

Noterbart: Evelina Lindgren har tidigare utsetts till ”Årets unga VD” (2015) och ”Supertalang 2016”. (LÄS HÄR och HÄR)

Kontaktuppgifter

Apak

Visa sida

Tel 031-7212200
Skicka epost

Jolengatan 19
431 49 Mölndal

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!