ÅR Packagings VD Harald Schulz.

ÅR Packaging avtalar om samarbete med USA-företag

5 februari, 2015ANNONS

Lund-baserade ÅR Packaging Group har ingått ett partneravtal med USA-företaget Carded Graphics LLC med syfte att upprätta ett samarbete för inköp, tillverkning, försäljning och marknadsföring i USA och Kanada av förpackningar av kartong eller andra material.

”Under flera år har Carded Graphics och vi haft ett nära samarbete. Därför är vi mycket glada över att äntligen stärka detta samarbete genom detta avtal. Med Carded Graphics som en pålitlig partner på vår sida kan vi fortsätta den positiva utvecklingen av vår verksamhet. Jag är säker på att våra synergier kommer att tillåta oss båda att både utöka våra marknader och våra kundrelationer på en varaktig basis”, säger ÅR Packagings VD Harald Schulz i en kommentar.

Carded Graphics har sitt huvudkontor i Staunton, Virginia och det anrika företaget med anor från 1928 tillverkar förpackningar i falskartong och andra pappersbaserade material.

”Det är dags att utnyttja den växande relation vi har utvecklat med ÅR Packaging och vi är glada att kunna gå samman med ÅR Packaging Group i denna hållbar affärsstrategi”, kommenterar Carded Graphics VD och koncernchef Murry Pitts.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!