Via speciella returautomater från Tomra har New York-borna kunnat lämna plastflaskor till återvinning och samtidigt få rabatt på exklusiva tennisskor från Adidas. (Bild Tomra)

Återvinn dina plastflaskor och få rabatt på Adidas-skor…

26 maj, 2021ANNONS

Norska recyclingspecialisten Tomra Systems ASA har i samarbete med sportjätten Adidas och Mojo Supermarket gett New York-borna möjlighet att få rabatt på exklusiva tennisskor från Adidas genom att lämna tomma plastflaskor i en specialutformad returautomat!

Rabatten gällde inköp av Adidas Stan Smith-tennisskor, som nyligen blivit redesignade och nu tillverkas av återvunnet polyester-material som en del i Adidas åtagande att inom tre år endast använda återvunnen polyester i sina produkter.

Kampanjen, som pågick under april, innebar att de, som ville få sin rabatt, lämnade sina plastflaskor i en Stan Smith-märkt Tomra-automat hos Mojo Supermarket. Efter kontroll att flaskan var återvinningsbar, returnerade automaten en rabattkupong till kunden.

”Adidas innovativa Stan Smith-skor tillsammans med Tomras återvinningsteknik är en vinnande kombination för både kunder och planeten”, säger Nir Samuel, vice VD och chef för Tomra Metro New York.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!