Under sitt öppnas hus i Florens första veckan i april kommer Bobst att lanserara flera världspremiärer inom tryck och konvertering.

Bobst aviserar världsnyheter under ”öppet hus ” i Florens

6 februari, 2019

Schweiziska Bobst – global leverantör av tryckpressar, stansar och konverteringsutrustningar – arrangerar tillsammans med REVO Partners1 och Mouvent ett ”öppet hus” i italienska Florens i början av april. Flera världsnyheter inom förpackningar och etiketter utlovas!

Bobst skriver i ett pressmeddelande att under det öppna huset kommer man att ha världspremiär för två end-to-end-lösningar och tre världspremiärer för innovationer, som man tror kommer att revolutionera normer och dynamik inom etikett- och förpackningsindustrin. Nyheterna rör bland annat digitaliserad produktion inom etikett- och förpackningsområdet och markbrytande uppfinningar och ny teknik inom tryck och konvertering. Några närmare detaljer än så, avslöjar man inte i förväg…

Det öppna huset äger rum 1 -4  april och första dagen är vikt för besök från varumärkesägare, medan 2 – 4 april är det öppet hus för tryckare och konverterare.

Registrering till Bobst öppna hus i Florens kan göras HÄR

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!