Christer Rapp har nu börjat som ny VD och koncernchef i Boxon Group. (Bild Sunparadise/Windoor)

Christer Rapp har utnämnts till ny koncernchef och VD i Boxon

12 februari, 2021ANNONS

Förpackningskoncernen Boxon Group, med huvudsäte i Helsingborg, har från den 1 februari fått en ny VD och koncernchef. Han heter Christer Rapp och kommer närmast från en post som skandinavisk VD för Sunparadise AB (f.d. Windoor).

Avgående VD Anders Yllfors (t.v.) och nytillträdde VD:n Christer Rapp tar en inspektionsrunda i Boxons stora lager i Helsingborg. (Bild Boxon)

”Jag är mycket stolt över att kunna presentera Christer Rapp som ny VD och koncernchef. Med sin höga kompetens och långa erfarenhet av att driva och utveckla bolag är Christer helt rätt profil för att ta Boxon vidare till den mest innovativa affärspartnern inom förpackningsbranschen. Boxon har en hög tillväxttakt på de sju marknader, där vi är etablerade och vi ser mycket positivt på framtiden. Vi skall fortsätta bygga Boxon med tydlig förankring i vår värdegrund och företagskultur. Christer tillför kompetens och erfarenhet som blir värdefullt för Boxon och våra kunder”, säger Boxons avgående VD Anders Yllfors.

Boxon skriver att Christer Rapp tidigare har haft ledande befattningar i andra större företag såsom Lindab, Ahlsell och nu senast som VD på Sunparadise (tidigare Windoor), där han varit med om att genomföra en lyckad strategisk implementering. I tidigare bolag har hans största fokus varit att vidareutveckla och förädla väl fungerande verksamheter till att prestera ännu bättre.

”Det känns väldigt bra att komma till ett värderingsstyrt och internationellt bolag som Boxon, som har stora möjligheter att bredda sitt kunderbjudande och jobba vidare med helhetslösningar för att addera mer värde till kunderna. Jag ser fram emot att vidareutveckla Boxon tillsammans med medarbetare, kunder samt partners runt om i världen”, säger Christer Rapp i en kommentar till sin utnämning.

Avgående Anders Yllfors kommer fortsättningsvis att verka som Boxons styrelseordförande.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!