Conny Högström har tillträtt den nyinrättade tjänsten som chef för PulPacs Tech Center. (Bild PulPac)

Conny Högström utnämnd till chef för PulPacs Tech Center

26 oktober, 2021ANNONS

Göteborgsbaserade PulPac tar ytterligare ett viktigt steg i den globala kommersialiseringen av sin innovativa tillverkningsteknologi för fiberbaserade förpackningar och utser Conny Högström till chef för företagets Tech Center.

Chefspositionen vid PulPacs Tech Center är en nyinrättad tjänst, som ska stödja den fortsatta expansionen och kommersialiseringen av torrfiberformningskonceptet Dry Molded Fiber.

”Det är dags att bredda vårt team och jag är väldigt glad över att Conny med sin gedigna tekniska bakgrund i kombination med erfarenhet från en ledande position inom produktions- och driftsledning har anslutit till teamet”, säger Sebastian Roos, Chief Technology Officer på PulPac.

Conny Högström, som tillträdde den 18 oktober, kommer närmast från en tjänst som operativ chef vid Seldén Mast AB, en ledande tillverkare av standardiserade och kundanpassade yachtriggar.

”Jag är väldigt glad över att få vara en del av den fantastiska resa som PulPac-teamet har gett sig ut på. Jag brinner för att få personal och projekt att gå hand i hand och jag tror att jag kan bidra till den accelererade utvecklingen av Tech Center och Dry Moulded Fiber” säger Conny Högström, i en kommentar till sin nyinrättade tjänst som Tech Center Manager på PulPac.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!