Lexit Group Sweden AB UPPDATERA INFORMATIONEN

Välkommen till den digitala etikettvärlden

Lexit Group välkomnar er till den digitala etikettvärlden!

Med Lexit ONE ingår alla arbetsuppgifter i etikettproduktionen, hela vägen från design till beställning eller efterbeställning, tryck, distribution och varuproduktion. Etiketter kan nu beställas med en egen Lexit-app.

Deklarationshantering – Recipe Explorer

Recipe Explorer är en programvara som tagits fram speciellt för att hjälpa livsmedelsproducenter att administrera recept, ingredienslistor och information om näringsinnehåll. Att hantera ingrediensförteckningen manuellt är både tidskrävande och osäkert med tanke på felkällor. I Recipe Explorer samlas all information på ett ställe där den är tillgänglig för alla som behöver den.

Om något ändras i en råvara ändras automatiskt alla recept som innehåller råvaran i fråga. På samma ställe länkas även datablad som är knutna till en råvara. Produktblad på egna recept genereras automatiskt i olika mallar. Här behöver inget skrivas in manuellt utan mallarna hämtar nödvändig information automatiskt.

Programmet genererar automatiskt listor över ingredienser i sjunkande ordningsföljd och beräkning utifrån livsmedlets näringsinnehåll enligt gällande matvarutabell samt med rätt teckenstorlek och tydligt markerade allergener.

Kontaktuppgifter

Lexit Group Sweden AB

Visa sida

Tel +46 31 7344100
Skicka epost
Besök webbplats

Konstruktionsvägen 3
435 33 MÖLNLYCKE

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!