Dagmar Schmidt är ny VD för Flint Groups division Flexographic. (Bild Flint Group)

Dagmar Schmidt utsedd till ny VD i Flint Group Flexographic

16 januari, 2020

Styrelsen för Luxemburg-baserade färg- och tryckpresskoncernen Flint Group har utsett Dagmar Schmidt till ny VD för koncerndivisionen Flexographic.

Aryan Moelker lämnar Flint Group efter sex år som VD för Flexographic. (Bild Flint Group)

Dagmar Schmidt tillträder sin nya tjänst med omedelbar verkan. Hon efterträder Aryan Moelker, som lämnar bolaget i slutet av januari i år för att tillträda en ny VD-tjänst utanför gruppen.

Dagmar Schmidt kom från BASF till Flint Group år 2003. Under sin tid i Flint Group har hon bland annat framgångsrikt lett Flint Groups flexibla förpackningsverksamhet och dessförinnan haft olika chefspositioner, bland annat som Global Key Account Manager, inom koncernen.

Flint Group skriver i ett pressmeddelande att utnämningen av Dagmar Schmidt kommer att säkerställa en strategisk enhetlighet i koncernens mål att vara en innovativ och marknadsledande leverantör till tryck- och förpackningskonverterare över hela världen.

”Jag antar med glädje den här nya utmaningen i en spännande period för koncernen”, säger Dagmar Schmidt i en kommentar till sin utnämning.

Flint Group skriver i meddelandet att koncernen har mer än fem decenniers erfarenhet av forskning och utveckling av produkter till förpackningsindustrin och att divisionen Flexographic är en av de största globala leverantörerna av tryckplåtar inom flexo- och boktryck samt en ledande leverantör av sleeves och andra tryckpressrelaterade produkter.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!