Till höger Poul Vium - Sales Director Scanket A/S och till vänster Martin Fundal - General Manager i samma företag.

Danska Scanket och Labelsupply blir del av Optimum Group

3 juni, 2021ANNONS

Danska Scanket and Labelsupply, två specialister inom produktion av självhäftande etiketter, blir en del av Optimum Groups nordiska plattform. Den nuvarande ledningen för Scanket och Labelsupply kommer att förbli på plats inom organisationen.

Scanket och Labelsupply passar väl in i Optimum Groups europeiska tillväxtambitioner och kommer att utöka Optimum Groups närvaro i Norden avsevärt. Som en del av Optimum Group kommer Labelsupply och Scanket att kunna betjäna sina kunder bättre genom ökad kapacitet, ett bredare utbud av självhäftande etiketter och flexibla förpackningslösningar och ökad leveranssäkerhet som en del av en internationell tryckgrupp.

Optimum Group och stärker nu sin position som en ledande aktör i norra Europa inom etiketter och flexibla förpackningslösningar, inklusive tryckta och vita självhäftande etiketter, tejp, krymphylsor, bandning, flerskiktsetiketter och flexibel förpackning. Med tillägget av Scanket och Labelsupply består Optimum Group nu av fjorton medlemsföretag belägna i Nederländerna, Belgien, Tyskland och Danmark, där varje medlemsföretag har sin egen produkt / marknadskombination.

”Både Scanket och Labelsupply har utvecklats väl de senaste åren och uppnått en betydande tillväxt baserad på ett starkt och dedikerat team av medarbetare och genom att investera i mer kapacitet”, säger Lars Ole Nauta, VD för Optimum Group Nordic.

Ruud Zantman, VD för Optimum Group: ”Vi är glada att ta nästa steg i Norden och välkomnar både Labelsupply och Scanket till gruppen. De digitala funktionerna och avancerade etiketter som erbjuds av båda företagen är ett utmärkt komplement till vår plattform”.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!