Prestigefyllda utmärkelser till Ardagh i UK Packaging Awards
Ardagh tog också hem titeln ”Årets glasförpackning” i kategorin ”Andra dycker och livsmedel” för sin annorlunda glasburk till sylt- och marmeladtillverkaren Duerr.

Glas- och metallförpackningskoncernen Ardagh Group har fått den prestigefyllda titeln ”Årets förpackningsföretag” i brittiska tävlingen ”UK Packaging Awards”. Beslutet tillkännagavs i samband med en stor prisceremoni, som hölls den 22 november i Grosvenor Hotel i London.

”Vi är glada över denna fantastiska erkänsla. Alla 2.500 anställda i våra nio brittiska fabriker är delaktiga i vår framgångsrika utveckling, där vi under de två senaste decennierna blivit en ledande global förpackningsgrupp”. sade Ardagh Groups VD och koncernchef Paul Coulson vid prisutdelningen.

Förutom den prestigefyllda utmärkelsen ”Packaging Company of the Year” tog Ardagh också hem titeln ”Årets glasförpackning” i kategorin ”Andra dycker och livsmedel” i UK Packaging Awards2017. Priset vann man för sin glasförpackning till brittiska sylt- och marmeladtillverkaren Duerr.
Packnews har tidigare skrivit om denna annorlunda marmeladburk, som ser ut och känns som en citrusfrukt. (Läs HÄR)


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-12-04

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Antpac
Mobergs
RPC
Speedpac
Dynatec