Klustret Paper Province vann ännu en svensk guldmedalj...
Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province, gläds åt ”guldmedaljen”!
Stor glädje bröt ut på Paper Province kontor, när guldet var klart..!

Så ser den ut – ECEI:s utmärkelse Cluster Management Excellence Gold.

Inte bara svenska OS-idrottare kammar hem guldmedaljer – värmländska klustret Paper Province har just vunnit guld för sitt sätt att driva verksamheten!
Det är det europeiska initiativet ECEI (European Cluster Excellence Initiative), som tilldelat Paper Province sin högsta utmärkelse, Cluster Management Excellence Gold.


Under två dagar i december besöktes Paper Province av oberoende internationella klusterexperter från Europeiska sekretariatet för klusteranalys (ESCA), som är de som genomför klusterrevisioner på uppdrag av ECEI. De tittade på olika områden som struktur, arbetsmetoder, genomslag i media, aktiviteter, mål och resultat. Och resultatet blev alltså att Paper Province som enda kluster i Sverige nu belönats med guld för sitt arbetssätt.

”Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vårt arbete håller hög kvalitet”, säger Magnus Persson, innovationsrådgivare på Paper Province.

För Paper Province innebär ”guldmedaljen” en kvalitetsstämpel. Klustret blir med synligt internationellt och för klustermedlemmarna innebär det att man blir del i en effektivare organisation, som kan göra ännu bättre tjänster.

Nu har Paper Province två år på sig att bli ännu bättre – det krävs nämligen för att få behålla certifikatet vid nästa utvärdering.

”Vi har guldet på en begränsad tid och måste jobba för att få behålla det. Och vi har redan planerat vad vi ska förbättra de kommande åren”, säger Magnus Persson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-02-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Övrigt Paper Province

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC
Dynatec