Svenska Retursystem har fått en ny hållbarhetschef
Pontus Björkdahl är ny hållbarhetschef i Svenska Retursystem.

Svenska Retursystem har utsett Pontus Björkdahl till ny hållbarhetschef. Han efterträder Marie Winslow Andersson som blir central hållbarhetsspecialist i bolaget.

”Jag ser fram emot att få arbeta i en organisation, som har otroligt stora ambitioner med sitt hållbarhetsarbete och som sedan tidigare har en hög kompetens inom området. Mitt uppdrag blir att säkerställa att bolaget fortsatt ligger i framkant”, säger Pontus Björkdahl.

Med rekryteringen av Pontus Björkdahl förstärker Svenska Retursystem sitt arbete med hållbarhet. Tidigare hållbarhetschefen Marie Winslow Andersson fortsätter på bolaget i rollen som central hållbarhetsspecialist och kommer att fokusera på att driva det interna arbetet på bolagets produktions- och logistikanläggningar samt hållbarhetsarbetet kopplat mot företagets transportörer. Transporterna är en nyckelfråga för hur väl hållbarhet kan uppnås i retursystemet.

”Att vi nu stärker upp vårt hållbarhetsarbete är en strategiskt viktig fråga för att se till att retursystemet fortsätter att vara det mest hållbara alternativet för dagligvaru- samt restaurang och storhushållsbranschen”, säger Anna Elgh, VD på Svenska Retursystem.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-05-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Övrigt Personal retursystem Svenska Retursystem

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Dynatec
RPC