Kodaks 3D-skrivare lanseras på den nordiska marknaden
3D-skrivaren Kodak Portrait 3D Printer har utvecklats för professionell användning.

Globala Kodak gör en stor satsning kring 3D-utskrifter och släpper ett komplett system av 3D-skrivare, matchande mjukvaror och professionella filament (utskriftsmaterial) i Norden. Distributör blir svenska 3D Center i Västervik.

3D Center skriver i ett pressmeddelande att Kodak Portrait 3D Printer har utvecklats för professionell användning och innehåller flera förbättrade funktioner i hårdvara, mjukvara och material för att få en bättre lösning för högkvalitativa delar och användarvänlighet.

”Vi är väldigt glada att inkludera Kodak 3D Printing i vår professionella portfölj av 3D-skrivare. Kodaks 3D-satsning är väl genomtänkt och med avsikt att bli marknadsledande inom desktop FDM” säger Ulf Qviberg, VD, för 3D Center.

3D Center skriver att man nu kommer att utöka sitt nätverk av återförsäljare i Norden. 3D Center är ett av Nordens ledande företag inom 3D-printing och i företagets produktutbud ingår även produkter från företag som HP, 3D Platform och Sinterit.

Globala Kodak har som bekant fokus på bildbehandling. Globalt tillhandahåller bolaget hårdvara, programvara, förbrukningsmaterial och tjänster till kunder inom grafisk industri, kommersiellt tryck, publicering, förpackning, elektroniska displayer, underhållning och kommersiella filmer samt konsumentprodukter.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-12-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
3D-skrivare Kodak Övrigt skrivare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC