...
Styrelseproffset tar plats i ÅR Packaging Group
Cecilia Marlow är ny ledamot i ÅR Packaging Groups styrelse.

ÅR Packaging Group meddelar att Cecilia Marlow utsetts till ny styrelseledamot i bolaget. Hon är något av ett styrelseproffs och är för närvarande ledamot i flera andra svenska bolagsstyrelser.

Cecilia Marlows bakgrund är främst inom detaljhandel och konsumentvaruindustrin och hon har också haft VD-positioner och andra ledande befattningar, främst inom ekonomi och finans, i olika branscher.

Cecilia Marlows nuvarande styrelseuppdrag innefattar bolag som Kivra, Nordea Funds Ltd, Mathem, Fazer Group och Svenska Handelsfastigheter. Cecilia Marlow är också styrelseledamot i Internationella Engelska Skolan (IES) och sedan januari 2019  även VD för skolan.

”Vi är mycket glada att ha rekryterat Cecilia Marlow till styrelsen. Jag är övertygad om att hennes breda erfarenhet och djupa kunskaper inom områden som M & A, försäljning och marknadsföring och finansiering på internationell nivå tillsammans med hennes fokus för att uppnå resultat kommer att bidra till att ÅR Packagings fortsatta framgång”, säger ÅR Packaging Groups ordförande Peter Törnquist i en kommentar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2019-01-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ÅR Packaging Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC