Med sina lättviktsförpackningar vill Ecolean göra världen lättare…

Det händer på Scanpack: Ecolean gör världen lättare…

6 oktober, 2015ANNONS

Snabbväxande Helsingborgsföretaget Ecolean kommer att ha en  juicebar i sin monter på Scanpack, där besökare kan testa en  ny transparent förpackning och provsmaka olika juicer. 
Ecolean är ett företag i medvind. Företaget, som startades 1996, har etablerat sig som en global aktör och finns nu på över 30 marknader runt om i världen. Med sina flexibla lättviktsförpackningar ger man marknaden något som efterfrågats länge – innovation som både livsmedelsproducenter och konsumenter världen över uppskattar. 

”Vi är inne i en stor expansionsfas och har byggt ut vår fabrik i Kina och vi bygger just nu ut i Sverige. Vi ökar produktionsytan till 10.000 kvadratmeter och vi tredubblar vår produktionskapacitet i fabriken i Helsingborg”, säger Anna Annerås, marknadschef på Ecolean. 

Ecoleans lättviktsförpackning, väger bara hälften av en vanlig kartongförpackning eller flaska, och finns både för kyld och aseptisk distribution. Materialet är gjort av plast och krita (40%).

”Vi har få kunder här i Skandinavien och vi vill gärna hitta lämpliga samarbetspartners på hemmaplan. Vi hoppas och tror att vi ska knyta viktiga kontakter på Scanpack”, säger Anna Annerås.

Ecolean AB finns i monter G00:01 på Scanpack.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!