På Tokyo Pack kommer Ecolean att introducera sin nya miniförpackning för de japanska konsumenterna.

Ecolean ”goes Japan” med sin nya miniförpackning

29 september, 2016

Tidigare i år lanserade Helsingborgsbaserade Ecolean en miniversion av sin populära förpackning Ecolean Air Aseptic. De nya miniförpackningen har volymen 125 milliliter och först ut att använda förpackningen var det pakistanska mejeriföretaget Fauji Food Ltd. (Läs HÄR)
Nu fortsätter Ecolean sin globala lansering av miniförpackningen och riktar nu in sig på den japanska och sydostasiatiska marknaden genom att introducera förpackningen på den stora förpackningsmässan Tokyo Pack i början av oktober.

”Japanska konsumenter definieras av att de är snabba att ta till sig nyheter och innovationer, vilket gör Tokyo Pack till den perfekta platsen för oss att presentera våra förpackningslösningar, inte minst den nya 125 ml Ecolean Air Aseptic”, säger Johnny Sajland, som är regionchef för Ecolean Asia North & Oceania.

Förutom den nya miniförpackningen kommer Ecolean också att visa hela sitt utbud av flexibla förpackningar för kylda och rumstempererade mejeri- och juiceprodukter. Företaget kommer även att vara värd för ett seminarium med titeln ” Introduction to Ecolean” som äger rum den 7 oktober och med deltagande av regionchefen Johnny Sajland och Tomoaki Minoura, som är säljchef för Ecolean i Japan.

Tokyo Pack äger rum 4 – 7 oktober. Ecolean finns i hall 2, monter 03.

 

 

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jp.press@comhem.se

Relaterade artiklar