Svenska Ecolean drar till Mexico i maj för att ställa ut på förpackningsmässan Expo Pack Mexico.

Ecolean ”goes Mexico” med sikte på Latinamerika

11 mars, 2016

Helsingborgsbaserade förpackningstillverkaren Ecolean fortsätter sin globala expansion. Nu har man siktet inställt på Latinamerika och Ecolean kommer därför att ställa ut på den stora förpackningsmässan Expo Pack Mexico i Mexico City i mitten av maj.

”Nu är en perfekt tidpunkt för en ökad närvaro i Latinamerika. Vi vet att många varumärkesägare i regionen vill ha innovativa och resurseffektiva förpackningslösningar som en del i deras strategier för att förbli konkurrenskraftig på marknaden. Och vi tänker visa dem att vi kan uppfylla deras krav”, säger Andreas Jeppsson, VD för Ecoleans Nord- och Sydamerikanska affärsområde Ecolean Inc.

På Expo Pack Mexico kommer Ecolean under mottot ”Welcome to a Lighter World” att visa ett brett register av sina lättviktsförpackningar för såväl kylda som rumstempererade mejeri och juiceprodukter. Förpackningskonceptet Ecolean Air Aseptic Clear och den prisbelönta förslutningen SnapQuick kommer förstås att visas upp för de 25.000 besökarna från mer än 30 länder, som väntas komma till mässan 17 – 20 maj. På Expo Pack Mexico kommer Ecolean även att visa upp sin senaste fyllningsmaskin EL4+.

 

 

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jp.press@comhem.se

Relaterade artiklar