Ecoleans nya miniförpackning i Air Aseptic-serien lanseras först i Pakistan av mejeriföretaget Fauji Foods.

Ecolean lanserar Air Aseptic med minivolymen 125 ml

10 augusti, 2016

Helsingborgsbaserade Ecolean lanserar nu sin populära förpackning Ecolean Air Aseptic i minivolymen 125 ml. Lanseringen sker globalt och först ut att använda förpackningen blir det pakistanska mejeriföretaget Fauji Foods Ltd.
Ecolean och Fauji Foods träffade i fjol ett omfattande samarbetsavtal och tidigare i år resulterade avtalet i att merparten av Fauji Foods flytande mejeriprodukter nu förpackas i olika Ecolean-förpackningar. Lanseringen av  den nya miniförpackningen från Ecolean i de pakistanska butikshyllorna innebär en ytterligare utvidgning av samarbetet mellan de två parterna.

I ett första skede kommer Fauji Foods att förpacka produkter inom det populära varumärket Dostea och snart därefter kommer företagets UHT-produkter inom varumärket Nurpur att packas i den nya förpackningsstorleken.

”Den nya och mindre 125-millilitersförpackningen är precis rätt storlek för daglig konsumtion och den passar våra konsumenter perfekt. Och som andra Ecolean-förpackningar är den användarvänlig och lätt att känna igen på hyllan”, säger Aamir Khawas, marknads- och försäljningschef hos Fauji Foods.

Den nya Ecolean Air Aseptic-förpackningen på 125 ml kommer att finnas med eller utan medföljande sugrör.

”Trenden med mindre, enportionsförpackningar fortsätter att växa globalt och med lanseringen av vår nya, mindre förpackningsstorlek följer vi den trenden. Vi är också mycket glada över att kunna lansera den nya förpackningen tillsammans med Fauji Foods, som verkar på en av världens mest dynamiska mejerimarknader”, säger Ecoleans marknadschef Anna Annerås.

 

 

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jp.press@comhem.se

Relaterade artiklar