”Alla länder i Sydostasien har en enorm potential för förpackningar som våra”

Ecolean öppnar regionalt huvudkontor i Kuala Lumpur

1 juni, 2015

För att kunna möta marknadsmöjligheterna i Sydostasien har Helsingborgsbaserade förpackningstillverkaren Ecolean öppnat ett regionalt huvudkontor i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur.
Det nya kontoret stärker ytterligare Ecoleans närvaro i Asien och följer på en nyligen beslutad större investering, som ger ökad produktionskapacitet vid företagets anläggning i Kina.

Ecolean skriver i ett pressmeddelande att efterfrågan på innovativa, säkra och användarvänliga förpackningslösningar inom flytande livsmedel är stor i Sydostasien. Ecoleans närvaro på marknaderna i de sydostasiatiska länderna visar på företagets långsiktiga engagemang i regionen och med ett regionalt huvudkontor i Malaysia kan Ecolean fungera som en strategisk partner till mejerier och producenter av flytande livsmedel på både etablerade och nya marknader.

”Alla marknader i den sydostasiatiska regionen är exceptionella och har en enorm potential för just sådana innovativa förpackningar som Ecolean producerar. Både tillverkare och konsumenter i de här länderna söker lösningar som i likhet med våra produkter erbjuder den sällsynta kombinationen av attraktionskraft, livsmedelssäkerhet och användarvänlighet”, säger Paul Melbin, VD för Ecolean SE Asia Sdn Bhd.

Ecoleans regionala huvudkontor i Kuala Lumpur ligger i den dynamiska stadsdelen KL Sentral, en perfekt lokalisering i stadens största knutpunkt med utmärkta inhemska och internationella förbindelser. Från det nya kontoret och med den ökade produktionskapaciteten i Kina kommer Ecolean att kunna erbjuda kunder och partners i regionen korta leveranstider och fullgod service.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!