”Efter att ha ´sparat´ oss i två år på grund av pandemin slår vi nu på stora trumman”, säger Lexit Groups VD Sjur Skjæveland. (Bild Lexit Group)

Efter två års ”sparande” – Lexit laddar för sin fackmässa

22 mars, 2022ANNONS

På grund av Corona-pandemin har skandinaviska etikett- och märkningsföretaget Lexit Group inte kunnat hålla sin vanliga kund- och fackmässa på två år – men den 3 maj i år är det dags igen. Efter två års ”innovationssparande” bjuder man in till sin hittills största egna fackmässa.

Temat för Lexits mässa blir ”Digitalisering och automatisering i praktiken” och platsen blir MEET Ullevaal (Ullevaal stadion) i Oslo, Norge.

Det blir sjunde gången Lexit arrangerar en egen fackmässa och årets event blir det största hittills.

”Den här gången slår vi på stora trumman och fyller 400 kvadratmeter med smarta, digitala och automatiserade lösningar, som täcker alla våra affärs- och fackområden. Vi gläder oss åt att få visa upp vad vi kan”, säger Lexit Groups VD Sjur Skjæveland i ett pressmeddelande.

Förutom att man visar lösningar och produkter under kundmässan, har Lexit Group även satt ihop ett ambitiöst föredragsprogram med medverkan av ett tiotal experter från Lexit och andra aktörer.

Mer info om kund- och fackmässan finns HÄR.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!