Lyle´s Golden Syrup i specialdesignad burk med hyllningstext till drottning Elizabeth II.

Elizabeth II hyllas på 90-årsdagen med specialdesignad sirapsburk!

18 april, 2016

Den 21 april fyller drottning Elizabeth II i Storbritannien 90 år. Något som förstås kommer att firas ordenligt och på olika sätt runt om i samväldet.
Brittiska sirapstillverkaren Tate & Lyle är en av dem som deltar i firandet av majestätet genom att påpassligt lansera sin Lyle´s Golden Syrup i  en specialdesignad burk försedd med texten ”Happy Birthday Your Majesty”…

Samtidigt lanserar Lyle även en ”hyllningsburk” till den brittiska sommaren och den kommande grillsäsongen!
Den burken innehåller Lyles speciella mörka sirap, som kan användas som glasyr på grillkött eller i marinader och såser till grillad mat.

Den begränsade upplagan av ”hyllningsburkarna” till grillsäsongen kommer att finnas på de brittiska butikshyllorna till och med juni, medan burkarna med hyllningen till drottningen kommer att finnas på hyllorna till och med juli.

”För att markera 90-årsdagen för Storbritanniens och samväldets längst regerande monark och för att markera starten för den brittiska sommaren, ville vi ge ut en begränsad upplaga av förpackningar, som konsumenterna kan både ha nytta av och sedan spara”, säger Sara Harrison, europeisk produktchef för Lyle´s Golden Syrup.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!