Ulf Segerström är rekryterad som ny finanschef (CFO) i Emballator-koncernen. (Bild pressbild)

Emballator fortsätter rekrytera – Ulf Segerström blir ny CFO

7 november, 2022ANNONS

Emballator-koncernen fortsätter att rekrytera höga chefer till sin organisation – senast i raden är Ulf Segerström som har anställts som ny finanschef (CFO) med tillträde i mars 2023.

Emballator skriver i ett pressmeddelande att Ulf Segerström är en senior CFO som kommer att vara en viktig del i koncernens strategi att bygga en ledande förpackningsgrupp i Europa.

Ulf Segerström har lång erfarenhet från att arbeta i komplexa internationella koncerner med ekonomiteam i olika länder. Under sin karriär har han arbetat för Fristads Kansas, Hemtex och Milko. På Fristads Kansas byggde han upp ett litet och effektivt team för den internationella koncernen.

Ulf Segerström kommer att vara placerad på Emballators huvudkontor i Ulricehamn och rapportera till Emballators nya koncernchef Kent Viitanen, som tillträder 1 januari 2023.

”Jag ser fram emot att bli en del av Emballator och arbeta med de olika enheterna. Jag hoppas kunna bidra till förbättringar på alla sätt och utveckla Emballator vidare”, säger Ulf Segerström.

”Ulf är en ledare med en trevlig personlighet. Han är enkel och tydlig i sin kommunikation och fokuserar alltid på affären. Han är ytterligare en grundsten i att bygga en ledande internationell koncern. Jag är väldigt glad över att han nu blir en del av teamet i Ulricehamn, han kommer att vara en bra support till våra enheter”, säger Anders Davidsson, tillförordnad VD Emballator, styrelseordförande i Emballator och VD i huvudägaren Herenco Holding.

N.B.: Sedan 1 september har Emballator rekryterat flera höga chefer till företaget:
Kent Viitanen, ny VD och koncernchef. Läs HÄR
Maria Backlund, ny marknads- och säljdirektör. Läs HÄR
Christian Höglund, ny VD Emballator Metal Group. Läs HÄR

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!