Vid sin anläggning i Mariestad ska DS Smith installera en Bobst Masterflex HD flexopress med tillhörande stans och bansystem.

En Bobst Masterflex HD ger DS Smith ökad kapacitet

18 augusti, 2016

DS Smith ökar sin kapacitet vid anläggningen i Mariestad genom att investera i flexopressen Bobst Masterflex HD med tillhörande stans och bansystem. Investeringen är på 90 miljoner kronor och den nya pressen ska vara installerad och klar inom ett år.

För några år sen kom den helt nya maskintypen ut på marknaden. Med sin konstruktion gav den möjligheter till både tryck och stansning med betydligt högre precision. DS Smith såg tidigt värdet i att erbjuda marknaden ett högkvalitativt alternativ till offsettryck, och investerade direkt i en komplett linje vid företagets huvudanläggning i Värnamo. Satsningen slog mycket väl ut och nu har turen kommit till enheten i Mariestad.

”Marknaden utvecklas och vi med den. Och att vi satsade direkt på den modernaste tekniken visade sig vara ett klokt beslut. Nu går vi raskt vidare på den inslagna vägen”, säger VD Thorbjörn Sagerström.

 

 

Kontaktuppgifter

DS Smith Packaging

Visa sida

Tel 4 637 042 000
Skicka epost
Besök webbplats

Box 733,
331 27 VÄRNAMO

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!