Eson Pac investerar bland annat i en Bobst Expertcut 106 PER 3.0 separeringsstans....

Eson Pac investerar och ökar kapaciteten på flera områden

23 oktober, 2017

Förpackningstillverkaren Eson Pac skriver i ett pressmeddelande att man gör flera nya investeringar och utökar sin kapacitet inom flera områden.

För att komplettera den nuvarande tillverkningen av leaflet & booklet har man investerat i en Heidelberg Speedmaster SX102-2-P tryckpress.

”En ihållande trend visar behov av ytterligare information på leaflet och booklet från våra läkemedelskunder. Detta i linje med stundande utökat lagkrav. Detta påverkar den faktiska arkstorleken, liksom behovet av mer komplexa falsningskonstruktioner. Under årens lopp har vi skapat kapacitet för att möta kundkraven. Genom denna investering tar vi nästa steg och dubblar vår nuvarande kapacitet på såväl leaflet som booklet i storformat. Tryckpressen har samma plattform, som vår nuvarande utrustning, vilket ger oss stora fördelar och synergier”, säger Niklas Bengtsson, försäljningsdirektör på Eson Pac Group och tillägger:
”För att helt knyta ihop säcken investera vi även i ytterligare en falsmaskin”.

Samtidigt gör Eson Pac en tredje investering genom att införskaffa en Bobst Expertcut 106 PER 3.0 – en separeringsstans, som ökar kapaciteten för kartongproduktionen och ger nya stora fördelar för framtiden.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!