Conny Bolin, t.v. och Mikael Karlsson vid Eson Pac Södertälje poserar framför den nya tryckpressen från Heidelberg. (Bild Eson Pac)

Eson Pac ökar kapaciteten för bipacksedlar med ny tryckpress

4 september, 2020ANNONS

Förpackningsproducenten Eson Pac, med huvudsäte i halländska Veddige, ökar sin flexibilitet och kapacitet inom bipacksedlar till läkemedelsförpackningar med en ny tryckpress i fabriken i Södertälje.

Eson Pac skriver i ett pressmeddelande att läkemedelsmarknadens behov av bipacksedlar ständigt växer. På grund av ökade lagstiftningskrav fortsätter utvecklingen mot större storlekar och ännu mer komplexa vikningsmönster. Det har varit trenden de senaste åren och det kommer att fortsätta. För att stödja sina kunder har Eson Pac de senaste åren investerat betydligt inom detta produktområde.

”Förra året gjorde vi flera investeringar i ytterligare vikningslinjer. Nu ökar vi också tryckkapaciteten, när vi installerar en Heidelberg Speedmaster SX 102-2-P, 1 + 1 färger, vid vår fabrik i Södertälje. Sedan tidigare har vi en motsvarande tryckpress i vår fabrik utanför Köpenhamn och detta ger oss stora fördelar och synergier”, säger Pierre Åkesson, COO på Eson Pac.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!