Förpackningsmässan FachPack i Nürnberg öppnade den 28 september och pågår i tre dagar. (Bild Messe Nürnberg)

FachPack 2021 – fysisk mässa men med digitala möjligheter

27 september, 2021ANNONS

Just nu pågår förpackningsmässan FachPack i tyska Nürnberg. 28 – 30 september kan besökare och utställare glädjas åt att äntligen få träffas IRL (”In Real Life”) – men det blir samtidigt en mässa med många digitala möjligheter och som kan följas på nätet av den som inte är på plats.

”Äntligen slut på väntan! Efter ett tvåårigt uppehåll och avbokningar och uppskjutningar på grund av pandemin kan den europeiska förpackningsindustrin mötas igen”, skrev arrangören Messe Nürnberg inför FachPacks öppnande.

782 utställare från sammanlagt 34 länder står beredda i sju mässhallar att under dagarna 28 – 30 september möta de besökare, som fysiskt kommer till Nürnberg. Ett brett utbud inom förpackningsområdet utlovas i montrarna – allt från förpackningsmaskiner, material och färdiga förpackningar till tryck, design och logistik , mm.

Men förutom den rent fysiska mässan på plats kommer FachPack också att ha en ”digital förlängning” i form av verktyget myFachPack, som gör att besökare kan bestämma möten i förväg, starta videochattar med utställare och andra besökare och titta på presentationer med mera från utställarna. myFachPack-verktyget är öppet även för besökare, som inte kan delta personligen, vilket utökar räckvidden för mässan. Verktyget myFachPack finns tillgängligt direkt på FachPacks webbsida eller som en nedladdningsbar app

Mer information, etc finns på FachPacks hemsida.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!