Fracoise de Bie från Total Corbion PLA ser en stark utveckling för bioplastmaterialen.

Femton nya ”heta” intervjuer nu publicerade på Packnews.tv

24 februari, 2020

Packnews.tv är tidningen nord emballages och Packnews sajt på YouTube. Där finns mängder av intressanta filmade intervjuer från olika mässor och event. Nu har ett större antal nya intervjuer publicerats.

Bland de nya filmerna finns sex intervjuer, som gjordes på European Bioplastics konferens i Berlin i december 2019.

Damir Perkic från nya företaget BE O vill göra bioplasterna sexigare…

Du kan till exempel se och lyssna på Marcin Spiewok, VD Silbo som tillverkar flexibla material och där biomaterial i dag svarar för femtio procent av totalen.
Lars Börger från Neste berättar om de stora framgångar bio-PP har och Francoise de Bie från Total-Corbion PLA berättar om utvecklingen för PLA.
Hur gör man bioplaster sexiga? Den frågan ställer Damir Perkci från nystartade BE O och du kan också höra synpunkter på om CO2 kan vara den nya råvarukällan (Michael Carus, Nova Institute) och få veta mer om komposterbara biokompositer (Tomi Kangas, Arctic Biomaterials).

I slutet av förra året arrangerade AIPIA, organisationen för aktiva och intelligenta förpackningar, sin årliga konferens i Amsterdam. Packnews och tidningen nord emballage var på plats och gjorde nio intervjuer som nu finns utlagda.

Under förra hösten hann vi dessutom med några intressanta intervjuer med de inblandade i fiberflaskeprojektet där BillerudKorsnäs har en ledande roll och vi intervjuade dessutom (nästan) alla Scanstar-vinnarna.

Så, ta en kopp kaffe och lyssna in dig på det senaste i branschen! En god idé är att prenumerera på Packnews.tv

Du hittar packnews.tv på YouTube HÄR!

Kontaktuppgifter

nord emballage

Visa sida

Tel +46 42-29 80 33
Fax +46 42-29 20 83
Skicka epost
Besök webbplats

Drottninggatan 184
254 33 Helsingborg

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!