Onsdagen den 24 november är det dags för Top Packaging Summit 2021 by Packbridge. Liksom i fjol blir årets konferens ett digitalt event.

Förpackningsexperter samlas till Top Packaging Summit 2021

19 november, 2021ANNONS

Den 24 november är det dags för förpackningsprofessionella att under sloganen ”People, Planet, Purpose” samlas för diskussioner och mingel på förpackningskonferensen Top Packaging Summit, som liksom i fjol blir ett digitalt event.

Arrangören Packbridge uppger att årets konferens syftar till att leverera kunskaper, som kan hjälpa förpackningsindustrin att förbli relevant och bygga styrka inför en framtid, som är full av såväl hög efterfrågan som osäkerhet.

Inspirerad av förra årets framgång och med tanke på fortsättningen av de resebegränsningar, som fortfarande råder på många håll, kommer Top Packaging Summit 2021 att hållas digitalt. Packbridge hoppas att detta kommer att skapa en möjlighet att få driftiga personer från hela värdekedjan att ansluta sig från vilken plats som helst i världen, vilket möjliggör verkligt globala nätverk och diskussioner.

Johan Wester, moderator. (Bild pressbild)

Årets Top Packaging Summit kommer att bestå av tre delar: rundabordsdiskussion, keynotes från förpackningsbranschen och digitalt mingel.

Rundabordsdiskussionen kommer att lyfta betydelsen av ”Resilience – Transparency – Cooperation” och hur vi kan tänka om och transformera värdekedjan. Moderator för rundabordsdiskussionen blir Johan Wester, grundare och kreativ chef för idéverkstaden Skånemotor och välkänd från en rad olika TV-program och framträdanden. Rundabordstalare blir Anni Loukaskorpi, S Group, Arba Kokalari, Europaparlamentet, Erik Månsson, Innoscentia, Liselott Lading, Stratiteq och Rajni Hatti-Kaul, Lunds universitet.

Teresa Ewing, moderator. (Bild pressbild)

Den andra delen av konferensen – keynotes från branschen – kommer att ge en djupare inblick i dagens verklighet i förpackningsbranschen och dess möjligheter att anpassa sig. Moderator här blir Teresa Ewing, som är expert på förpackningslösningar hos IKEA och keynote-talare blir Annica Eldh, H&M, Florian Constabel, Wipak, Jean-Francois RocheGraphic Packaging International, Lina Andreasson, Smurfit Kappa, Maria Hagström Blomqvist, Systembolaget och Stefan Casey, Nestlé.

Sist men inte minst finns på agendan en interaktiv digital mingelupplevelse, som kommer att bjuda in deltagarna att delta i såväl privata som gruppsamtal med konferensens talare och andra deltagare.

Mer info, program, anmälan, registrering, etc finns HÄR.

———————————————-
Sponsorer till Top Packaging Summit 2021 är: Afry, Ecol Studio, Multivac, Mars Wrigley, Returpack, Scanfill, Skanem och Smurfit Kappa.
Konferensen stöds av Region Skåne och nord emballage/Packnews.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!