Thomas Dohse är ny projektledare för förpackningsmässan interpack i Düsseldorf. (Bild Messe Düsseldorf)

Förpackningsmässan interpack har fått en ny projektledare

10 september, 2020ANNONS

Thomas Dohse (50) har utsetts till ny projektledare för den stora förpackningsmässan interpack. Han efterträder Bernd Jablonowski, som avancerar till Messe Düsselsdorfs ledarteam som verkställande direktör.

Thomas Dohse har ingått i Messe Düsseldorfs projektledningsteam för interpack sedan år 2005 och har under åren byggt upp ett omfattande kontaktnät inom den globala förpackningsindustrin.

Bernd Jablonowski avancerar till Messe Düsselsdorfs ledarteam som verkställande direktör. (Bild Messe Düsseldorf)

Thomas Dohse var dessutom operativ ledare för interpack 2017, där han bland annat var mannen bakom initiativet ”Save Food” och specialutställningarna under konceptet ”innovationparc”.

Årets interpack 2020, som skulle ha arrangerats 7 – 13 maj, blev som bekant inställd på grund av corona-pandemin. Nya datum är nu i stället 25 februari t.o.m. 3 mars 2021 och enligt mässledningen är all verksamhet inom projektledningen nu inriktad på att den sedan länge fullbokade mässan då verkligen blir av.

”interpack är den viktigaste händelsen i den internationella förpackningsindustrin och särskilt i kristider ger mässan avgörande stimulans för att bygga en framgångsrik framtid för de deltagande företagen. Därför gör vi allt för att leva upp till detta ansvar och samtidigt garanterar bästa möjliga skydd för utställare och besökare”, säger den nye projektledaren Thomas Dohse.

Messe Düsseldorf uppger i ett pressmeddelande att man vidtagit och vidtar alla de hygieniska och andra åtgärder, som krävs för att säkerställa genomförandet av sina mässor och skydda såväl utställare som besökare.

PROTaction – Back to Business” är namnet på det speciella hygienkoncept, som Messe Düsseldorf nu tillämpar för att genomföra mässor efter det påtvingade uppehållet i samband med pandemin. Den första mässa, som genomförs enligt hygienplanen, är Caravan Salon, som just nu pågår i Düsseldorf. Till den mässan har besökare endast kunnat köpa biljetter online i förväg och väl på plats får såväl besökare som utställare genomgå omfattande hygienåtgärder.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!