Martin Enocson (tv) blir vd för bägge bolagen. Här tillsammans med företagets marknadschef, Jesper Ladelfa.

FrontPac och Antpac går samman med omedelbar verkan

29 mars, 2019

Sedan år 2006 har Arlövsföretagen FrontPac och Antpac fightats om kunderna inom samma segment. Nu är fighten över i och med att FrontPac köper konkurrenten.

”Tillsammans kommer vi genom denna sammanslagning att kunna erbjuda våra kunder en unik förpackningsleverantör med över femtio års erfarenhet och med de största och bredaste produktionsresurserna i branschen. De två bolagen kommer tillsammans att omsätta nära trehundra miljoner SEK, ha etthundrafemtio anställda och sälja i tjugofem länder”, säger Martin Enocson, VD på FrontPac och nu även på Antpac.

Bägge företagen är verksamma med produktion av offsettryckta wellpappförpackningar.

Övertagandet sker omgående och bolagen kommer drivas vidare med tillverkning i sina fabriker med ett långsiktigt mål att växa i Sverige för att trygga arbetstillfällen och investera i ny teknik.

”Bägge bolagen har en positiv trend och med den ökande kapaciteten genom samordning och effektivisering av produktionen kommer vi att kunna tillgodose marknadens växande behov”, konstaterar Martin Enocson.

Det framgår inte av pressmaterialet om Antpac kommer att behålla sitt namn, eller vilka förändringar som eventuellt sker i ledningen för företaget.

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!