Niklas Rosenkvist har anställts som ny global säljchef för Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials AB. (Bild Gaia)

Gaia fortsätter expandera och rekryterar ny global säljchef

4 augusti, 2022ANNONS

Helsingborgsbaserade Gaia Biomaterials AB fortsätter sin internationella expansion och rekryterar Niklas Rosenkvist till befattningen som ny global säljchef.

Gaia skriver i ett pressmeddelande att Niklas Rosenkvist har en gedigen bakgrund inom försäljning av polymer- och förpackningslösningar på internationell nivå. Han kommer närmast från en tjänst som säljchef på plasttillverkningsföretaget RKW Sweden i Helsingborg.

Peter Stenström är VD för Gaia Biomaterials. (Bild Gaia)

”Vi känner Niklas sedan lång tid tillbaka och har alltid varit imponerade över den professionalism och förståelse för vår verksamhet och bransch som han uppvisat. Med honom på plats i vår organisation har vi adderat ytterligare en nyckelposition till företaget och en katalysator för försäljningstillväxten”, säger Gaias VD Peter Stenström.

Som global säljchef kommer Niklas Rosenkvist att leda Gaias försäljnings- och marknadsorganisation, samt ansvara för kontakten med företagets nyckelkunder.

”Det här jobbet innebär en unik möjlighet att få vara del av något som har potentialen att förändra en hel industri”, kommenterar Niklas Rosenkvist, som tillträdde sin nya tjänst den 1 augusti.

Gaia BioMaterials utvecklar och tillverkar biologiskt nedbrytbara och komposterbara material baserade på förnybara råvaror. De patentskyddade produkterna marknadsförs under varumärket Biodolomer®.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!