Gallus lanserar femfärgsversion av sin digitala hybrid flexopress, avsedd för etikettproduktion.

Gallus lanserar femfärgsversion av sin digitala hybrid flexopress

20 februari, 2019ANNONS

Schweiziska tryckpresstillverkaren Gallus har lanserat en ny femfärgsversion av sin digitala hybrid flexopress. Den första modellen i Labelfire E340-serien lanserades för knappt tre år sedan och är ett åtta färgers digitalt produktionssystem som kombinerar bläckstrålekvalitet med högsta konverteringskvalitet. Det avancerade inkjet-systemet har utvecklats tillsammans med Heidelberger Druckmaschinen och har 1200 dpi, med printhuvuden från Fuiji

Den nya nu lanserade mindre versionen hanterar CMYK plus digitalvitt och erbjuder kostnadseffektiv produktion av digitala etiketter på en industriell plattform. Även denna har en upplösning på 1200 x 1200 dpi med en liknande kvalitet som den större versionen, trots att orange, violett och grönt saknas. 

”Vi har många kunder som på ett enkelt sätt vill in på digitalt hybridtryck, men som inte vill investera i en fullstor åttafärgers utrustning direkt. Då är vårt nytillskott ett passande insteg att växa in i”, konstaterar Michael Ring, som är chef för Digital Solutions hos Gallus.

Text Katarina Elner-Haglund, redaktör
maskinnyheter nord emballage

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!