Korvexperten Lithells lanserar sina grillkorvar i praktiska och återförslutbara ståpåsar från Schur®Star.

Grillkorvar lanseras i återförslutbar ståpåse

18 augusti, 2017ANNONS

Inför sommarens grillsäsong lanserade korvexperten Lithells sitt sortiment av grillkorvar i praktiska och återförslutbara ståpåsar, tillverkade av Schur®Star.
I serien ingår hittills fyra grillkorvsprodukter i ståpåsar, försedda med ett ”fönster”, som gör att konsumenten kan se produkten.

Genom att använda den ovanligare förpackningsformen med ståpåsar till sina grillkorvar, menar Lithells att man uppnår flera fördelar: förpackningen står ut i butikshyllan, den är praktisk att bära med sig till och hantera vid grillen och genom att den är återförslutbar förlänger man produkternas hållbarhet.

Ståpåsarna är försedda med ett speciellt flexotryck, som ger ”papperskänsla” åt förpackningens yta. Påsarna har också fått en ”eldig” design som ska ge associationer till fyllig grillsmak.

Varumärket Lithells går tillbaka ända till 1907. Sedan 1997 ingår Lithells i livsmedelskoncernen Atria.

Danska Schur International är en internationell koncern, bestående av 15 företag, vilka erbjuder förpackningar, förpackningsutrustning, förpackningssystem och know-how. Schur sysselsätter cirka 900 anställda i Danmark, Tyskland, Sverige, Frankrike, Australien och USA.
Schur®Star Systems är en division inom Schur Group, som arbetar för att kontinuerligt erbjuda sina kunder optimala förpackningslösningar.

N.B.: Schur®Star-konceptet kommer under hösten att presenteras och demonstreras bland annat på Top Packaging Summit i Malmö, 19-20 september.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!