Danmarkschefen Kim Reeslev blir ny försäljningschef för KUKA Nordic. (Bild KUKA Nordic)

Han är ny försäljningschef för robotföretaget KUKA Nordic

15 december, 2020ANNONS

Robot- och automationsföretaget KUKA Nordic har utsett en ny säljchef. Det är Kim Reeslev, Country Manager i Danmark, som tar över ansvaret för säljarbetet i Norden och Baltikum efter tidigare försäljningschefen Joacim Lorentsson, som nyligen utsågs till ny VD för KUKA Nordic (Läs HÄR)

För Kim Reeslev blir det en ganska kort startsträcka in i det nya jobbet. Han har varit KUKA Nordics Country Manager i Danmark sedan 2010 och är djupt förtrogen med branschen och vilka utmaningar och möjligheter kunderna står inför.

”Jag ser fram emot att arbeta ännu tätare ihop med våra slutkunder och systempartners i de olika länderna. Vi är inne i ett expansivt skede av den industriella historien. Det sker en expansiv digitalisering och det ska bli spännande att vara med och driva säljarbetet på lite bredare front”, säger Kim Reeslev i en kommentar.

Utvecklingen mot industri 4.0 med smarta fabriker, användningen av digitala tvillingar etcetera är saker som passar Kim Reeslev som hand i handske.

”Ja, jag har ett stort intresse för digitala plattformar. Lösningar kring det har jag arbetat med i många år på den danska marknaden”, säger han.

Förutom arbetet som Danmarkschef är Kim Reeslev, som har en bakgrund som ingenjör, sedan 2019 dessutom ordförande för den danska branschföreningen DIRA (Danish Industrial Robot Association) som samlar över 200 företag med inriktning på robotteknik.

”Ett kul uppdrag som känns mycket hedrande. Ett av mina mål som ordförande är att stärka samarbetet mellan systemintegratörer, tillverkare och forskare. Det finns stora vinster med det”, säger han.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!