Den handhållna bläckstrålesskrivaren B85 lanseras nu av ACT Logimark. (Bild ACT Logimark)

Handhållen bläckstråleskrivare introduceras av ACT Logimark

8 november, 2021ANNONS

Märknings- och spårningsföretaget ACT Logimark har lanserat en handhållen bläckstråleskrivare, som skriver datum, klockslag, symboler, texter, bilder, etc samt olika koder som EAN, QR och Datamatrix.

Skrivaren, som är tillverkad av företaget Bentsai, har i ACT Logimarks sortiment fått beteckningen ACT B85 och den är lämplig för märkning av flera olika typer av produkter, som t ex. förpackningar, bygg- och trävaror, etc.

ACT Logimark skriver att den nya bläckstråleskrivaren finns både i en handhållen variant och i en ”in-line”-variant, som monteras på lämplig plats i förpackningslinjen. Skrivaren kan märka med texthöjder upp till 100 millimeter.

ACT B85 passar små och medelstora företag, som har mindre volymer av förpackningar och företag som exempelvis inte vill investera i förpackningar med förtrycka logotyper, mm. ACT Logimark uppger att den handhållna skrivaren är mycket robust och tålig och att den klarar att ha varit overksam i några dagar utan att behöva rengöras vid användning.

”ACT B85 är enkel av använda, ger tydlig märkning och är billig. Märkning med B85 kan i många fall ersätta etiketter på förpackningar”, säger Espen Øverbø, som är försäljningschef hos ACT Logimark i Norge.

ACT B85 kan levereras med en speciell styrskena, som underlättar märkning med den handhållna varianten av skrivaren.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!