Framsidan på BillerudKorsnäs års- och hållbarhetsredovisning 2018, som nu presenterats.

Här kan du se BillerudKorsnäs hållbarhetsredovisning 2018

16 april, 2019

BillerudKorsnäs har nu presenterat sin års- och hållbarhetsredovisning för verksamhetsåret 2018. Redovisningen finns tillgänglig i pdf-format och du kan läsa den via vår länk nedan.

I rapporten redovisar BillerudKorsnäs bland annat viktiga händelser i koncernens verksamhet under 2018 och vilka mål och strategier som ligger till grund för den framtida verksamheten. Bolaget redogör också för vilka globala megatrender, som driver långsiktig efterfrågan på hållbara förpackningsmaterial och –lösningar, och nämner då specifikt trender som urbanisering, digitalisering, globalisering och hållbarhet.

I redovisningen skriver också Petra Einarsson, VD och koncernchef i BillerudKorsnäs, om hur hon ser på koncernens utveckling, sedan hon tillträdde år 2008, och hur hon ser på framtiden för bolaget.

”2018 var året då BillerudKorsnäs lade grunden för framtiden med fokus på säkerhet, stabilitet och organisation. Det var samtidigt slutfasen av den mångåriga investeringsperiod, som pågått sedan 2012. Nu accelererar vi innovationstakten, i en tid då förpackningar inte ska vara en del av klimatproblemet – utan en del av lösningen”, skriver Petra Einarsson bland annat.

Läs/Ladda hem BillerudKorsnäs års- och hållbarhetsredovisning 2018 HÄR.

En digital kortversion av redovisningen som även är anpassad för mobil och surfplatta finns HÄR

.

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jerry@packnews.com

Relaterade artiklar