I år ger sig tyska Faller Packaging ut på de virtuella vägarna... Vid tre tillfällen under juni månad bjuder man in till sin interaktiva on-line roadshow. (Bild PxHere)

I år ger sig Faller Packaging ut på en virtuell roadshow

7 maj, 2021ANNONS

Tyska Faller Packaging, specialist inom läkemedelsförpackningar, har som tradition att visa upp sina produkter och nyheter på en roadshow, som lockat en internationell publik till olika platser runt om i hela Europa. Så även i år – men med det undantaget att nu blir det en on-line virtuell roadshow med interaktiva delar.

I sin roadshow 2021 ska Faller Packaging presentera aktuella trend- och förpackningsteman under rubriken ”Hållbara förpackningskoncept för läkemedelsindustrin: flexibla – framtidsfokuserade – säkra”.

Under de senaste åren har Faller Packagings roadshow lockat en internationell publik till olika platser runt om i hela Europa – men den här gången är allt digitalt. (Bild Faller Packaging)

Faller Packagings roadshow 2021 kommer att äga rum 10, 15 och 16 juni. Det är kostnadsfritt att delta i det tre timmar långa evenemanget och det går att välja mellan ett tyskspråkigt och ett engelskspråkigt format.

Totalt står fem föredrag och efterföljande panelsamtal på dagordningen. Under dessa belyser Fallers experter aktuella trender och kommande utmaningar för läkemedelsindustrin och visar vilken roll skräddarsydda, ekologiska och flexibla förpackningslösningar spelar. Även potentialen hos digitala leveranskedjekoncept för effektivare och tillförlitligare inköp av förpackningar är ett huvudtema.

En exklusiv del i ”roadshowen” kommer från Syntegon, specialist inom förpackningsteknik, med vilken Faller Packaging har utvecklat en hållbar förpackning särskilt för ömtåliga produkter.

Parallellt med föredragen kan deltagarna kommunicera direkt med experterna i så kallade breakout-rum.

Under de virtuella eventen presenterar Faller Packaging även de senaste förpackningslösningarna med alla funktioner live under online-evenemangen. Företaget skriver att intresserade i förväg kan beställa ett kostnadsfritt provpaket och få det levererat innan evenemanget.

Intresserade, som vill deltaga i Faller Packagings virtuella roadshow kan anmäla sig online. Där finns även mer information.

—————————————–

Om Faller Packaging
August Faller GmbH & Co. KG är sedan mer än 30 år specialiserat på skräddarsydda helhetslösningar för sekundärförpackningar för läkemedel. Företaget, som har mer än 1.300 anställda, utvecklar och tillverkar vikkapslar, bipacksedlar, etiketter samt kombinationsprodukter. Både som standardprodukter såväl som kundanpassad specialtillverkning.
Faller Packaging har huvudkontor i tyska Waldkirch i Baden-Württemberg och anläggningar i Binzen och Schopfheim samt i danska Hvidovre, polska Łódź och ungerska Debrecen.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!