Bilden visar en del av Packnews/nord emballages monter, just innan portarna slogs upp klockan nio i morse och besökarna strömmade in. (Bild Bo Wallteg)

Empack 2019 har öppnat och Packnews är förstås på plats!

2 oktober, 2019

Förpackningsmässan Empack 2019 har nu öppnat på Kistamässan i Stockholm. Packnews och nord emballage är på plats – kom och besök oss!

Empack 2019 pågår 2 och 3 oktober och blir årets viktigaste mötesplats för folk i förpackningsbranschen. Ett 150-tal utställare står beredda att visa nyheter och innovationer för besökarna och på programmet står flera intressanta föreläsningar och paneldiskussioner.

Packnews/nord emballage finns förstås med som utställare och i vår monter F:16 kan besökarna bland annat hämta exemplar av tidningen och diskutera förpackningsfrågor med vår monterpersonal. I montern finns också vår systertidning Svenska Livsmedel, som är en digital, bläddringsbar tidning med intressanta kopplingar till förpackningsindustrin.

Den alltmer uppmärksammade bioplastorganisationen Nordisk Bioplastförening finns också representerad i vår monter. De visar intressanta produkter tillverkade i bioplast och svarar på frågor om materialen.

Men vi har inte bara monter på plats – vi är också aktiva på mässans scener! Bo Wallteg, chefredaktör för Packnews, nord emballage och Svenska Livsmedel, kommer att hålla ett inspirerande föredrag om förpackningstrender förr och nu. Det sker den 2 oktober på The Empack Stage, klockan 11.15. Och på samma scen den 3 oktober, kl 11.00 berättar Bjarne Högström från FKuR och Oscar Hugoson från Scanfill om bioplaster och plaståtervinning.

Kontaktuppgifter

Nordisk Bioplastförening

Visa sida

Tel +46 (0) 42 29 80 33
Fax +46 (0) 42 28 25 75
Skicka epost
Besök webbplats

Drottninggatan 184
254 33 Helsingborg

LADDA NER/LÄS PRESSMATERIAL

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!