Här är den! Efter år av hemlighetsmakeri och ”hysch-hysch” får vi se den första bilden på den unika iFoodbag.

iFoodbag ut på marknaden  – och här är första bilden!

24 november, 2015ANNONS

Äntligen. Efter lång tids ”hysch-hysch” får vi nu till slut se en bild på den revolutionerande svenska matkassen iFoodbag, som kan hålla mat kyld i 24 timmar! Det sker i samband med att företaget iFoodbag startar ett samarbete med Mat.se, där Mat.se kommer att leverera livsmedel på ett helt nytt sätt tillsammans med ett stort bilmärke.

Nyligen tecknade iFoodbag ett avtal med det globala förpackningsföretaget Mondi (läs HÄR) och nu är det alltså dags för iFoodbag att ta nästa steg i den internationella utvecklingen.

Samarbetet med Mat.se innebär att Mat.se, tillsammans med biltillverkaren, kommer att möjliggöra smidig beställning av matvaror och recept direkt från bilen med leverans redan nästa dag. Det är också där iFoodbags unika bärkasse kommer in. iFoodbags teknologi gör att den vattentäta kassen är perfekt utformad för att klara av att hålla just livsmedel frysta och kylda under frakten hem till kunden, olikt något annat som finns på marknaden idag. 

”iFoodbag ger oss möjlighet att ta vårt koncept ett steg längre, genom att ytterligare öka flexibiliteten för våra kunder med fler leveransalternativ. Att kylkedjan kan säkras, även efter att varorna lämnat våra leveransbilar, öppnar såklart en värld av möjligheter, vilket kommer att märkas i vårt erbjudande redan under morgondagen”, säger Måns Danielsson, VD på Mat.se . 

iFoodbag är utvecklad såväl för e-handelsföretag, som säljer livsmedel över nätet, som för fysiska livsmedelsbutiker. Dess teknologi innebär enklare och miljövänligare transporter av frysta och kylda varor, ökad kvalitet på livsmedlen och mindre behov av tillsatser. Med iFoodbag hoppas företaget kunna minska matsvinnet och rädda mat, som tidigare blivit förstörd i exempelvis varmt klimat, eftersom papperskassen har en kyl- och frysfunktion, som håller varor nedfrysta och kylda i upp till 24 timmar. 

”Det känns otroligt roligt att kunna leverera den här världsunika tekniken efter sju års arbete. Produkten har potential att förenkla livet för så många, och det känns verkligen fantastiskt att äntligen kunna presentera den. Med den här världsledande teknologin kommer bärkassen att bli nästa globala storsuccé”, säger Karl Fallgren, som fick idén till det unika matkassen under sin civilingenjörsutbildning på KTH och som är VD och grundare av företaget iFoodbag.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!