I Ardaghs webbkatalog kan kunderna med hjälp av ett 3D CAD-verktyg ingående studera företagets utbud av cirka 600 glasflaskor och –burkar.

Interaktiv webbkatalog med 600 glasflaskor och -burkar i 3D

10 april, 2019

Glas- och metallförpackningskoncernen Ardagh Group lanserar den 17 april en interaktiv webbkatalog, där cirka 600 glasflaskor och –burkar kan studeras i 3D.

Ardagh skriver i ett pressmeddelande att kunder och intressenter med hjälp av ett integrerat 3D CAD-program i katalogen kan studera det stora utbudet av glasförpackningar ur ett naturtroget 360-graders perspektiv. Flaskorna och burkarna kan vändas och snurras åt alla håll och enligt Ardagh ska man till och med kunna titta inuti glasförpackningarna.

”Kunderna kan leka med det nya 3D-verktyget för att få en känsla för form och storlek på varje flaska och burk, innan de börjar den grafiska designen. Vi vill hjälpa dem att visualisera produkten som den kan se ut på hyllan”, säger Ardagh Groups marknadsdirektör Barbara Macialczyk.

”Vi arbetar i 3D varje dag och då känns det rätt att ge våra kunder samma interaktiva upplevelse, där man till och med kan se hur ljuset reflekteras i en flaska eller burk!”, säger Ardagh Groups produktdesignchef Chris Barker.

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jerry@packnews.com

Relaterade artiklar