Dags att rulla hem efter en intensiv vecka! Nu är siktet inställt på nästa interpack

interpack 2017 – Love a Fair 170.500 kom till mässan!

11 maj, 2017ANNONS

170.500 besökare kom till årets interpack i Düsseldorf för att se vad 2.865 företag hade att visa upp i sin montrar. Och tre av fyra kom från länder utanför Tyskland, och antalet länder som fanns representerade bland besökarna var inte mindre än 168 stycken.
Det framgår av den pressrelease, som ledningen för interpack publicerade i samband med att mässan – efter sju intensiva dagar – stängde i går, den 10 maj.

Av pressmeddelandet kan man också utläsa att andelen beslutsfattare bland mässbesökarna som vanligt var högt – inte mindre än 75 procent av dem var personer i chefspositioner eller med andra beslutsfattande funktioner.

”interpack är en ´måste-mässa´ för alla företag i branschen och ger en unik inspiration och insikt. Mässan är inte bara en oöverträffad möjlighet för företagen att vart tredje år visa upp sig och sina produkter, utan den är även en viktig mötesplats där leverantörer och kunder från hela världen träffas för att nätverka och göra affärer”, konstaterar Friedbert Klefenz, VD för interpack 2017.

Besökarna var också nöjda med vad 2017 års interpack hade att bjuda. Av de som svarade på den officiella enkät, som genomfördes på mässan, så var det nästan 98 procent som sade sig var nöjda eller mycket nöjda med årets mässa.

”interpack har än en gång eftertryckligt bevisat att den är förpackningsvärldens viktigaste händelse och största innovationsplattform. Vårt koncept ´interpack alliance´ har ökat vår exponering på världens tillväxtmarknader och gjort att vi nu lockar ännu fler högkvalitativa förpackningsexperter till Düsseldorf”, säger Messe Düsseldorfs VD Hans Werner Reinhard i en kommentar.

Nästa gång interpack arrangeras blir i maj 2020. Och då kommer det väldiga mässområdet vid Rhens strand att ha fått en ny ”Ingång Syd” och en ny mässhall 1.
Exakta datum för mässan 2020 är ännu inte fastställda, men meddelas senare.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!