Exempel på pallastare från InterSystem. Just den här kombinationen av pallastare levererades till den norska syltproducenten Lerum AS. (Bild InterSystem)

InterSystem levererar fyra pallastare till Pågens bageri

15 november, 2021ANNONS

Ängelholmsbaserade palletteringsspecialisten InterSystem uppger att man ska leverera fyra nya pallastare till Pågens bageri i Göteborg. Leveransen består även av ett gemensamt bansystem för pall, där tre olika palltyper hanteras.

InterSystem skriver att beställningen, som är ett led i Pågens kvalitetsarbete, omfattar en kompakt uppställning, som kan hantera flera olika typer av lådformat. Alla pallar kontrolleras automatiskt innan de används och skickas ut ur systemet om de inte blir godkända.

I Göteborg har Pågen sedan tidigare en pallastare från InterSystem. Denna maskin levererades år 2017 och är en fristående enhet med egna transportörer och pallmagasin.

Den nu beställda anläggningen hos Pågen i Göteborg kommer installeras under våren 2022 och ska vara klar för full drift i mitten av maj.

InterSystem grundades 1989 och har sedan starten haft fokus på att förse marknaden med driftsäkra och yteffektiva pallastare. Företaget levererar 2/3 av sina maskiner för export, främst inom Europa.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!