Jonas Siljeskär är ny VD i EPS-koncernen BEWiSynbra Group- (Bild BEWiSynbra)

Jonas Siljeskär utsedd till ny VD för EPS-koncernen BEWiSynbra

12 maj, 2020

Jonas Siljeskär är sedan årsskiftet utsedd till ny verkställande direktör för cellplastproducenten BEWiSynbra Group. Han efterträder Rik Dobbelaere, som varit VD sedan maj 2018, då BEWi förvärvade nederländska EPS-specialisten Synbra.

Jonas Siljeskär har varit vice verkställande direktör för BEWiSynbra sedan 17 juni 2019, med fullt ansvar för alla operativa aspekter av företaget, och innan dess var han COO och VD för verksamhetsområdet BEWiSynbra RAW.

”Jag är mycket glad över att Jonas har accepterat befattningen som VD för BEWiSynbra Group. Jonas har varit i vårt företag sedan 2010 och har en stark kommersiell meritlista och stor kunskap om EPS-industrin”, säger Gunnar Syvertsen, styrelseordförande i BEWiSynbra.

”Jag är hedrad över att få möjlighet att leda BEWiSynbra och dess 1.300 kompetenta medarbetare. Vårt företag har förvandlats till en av de största vertikalt integrerade EPS-producenterna i Europa och vi är i framkant i vår bransch när det gäller hållbarhet”, säger Jonas Siljeskär i en kommentar.

Avgående VD:n Rik Dobbelaere kommer att fortsätta som rådgivare inom koncernen och föreslås också att ingå som ny medlem i koncernstyrelsen.

”Jag vill uttrycka min tacksamhet till Rik, för hans värdefulla bidrag till företaget hittills och för att han fortsätter som rådgivare för att säkerställa kontinuitet i vår organisation framöver”, säger Gunnar Syvertsen.

Kontaktuppgifter

Bewi

Visa sida

Tel 4 799 209 272
Skicka epost

Postboks 94
NO-7501 Stjördal

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!