Packnews.se:s kalender är nu uppdaterad med årets viktigaste och mest intressanta förpackningsmässor, konferenser och andra events.

Kalendern uppdaterad med intressanta mässor och events!

30 april, 2019

Nu är packnews.se:s kalender uppdaterad med de mest intressanta förpackningsmässorna, konferenserna och övriga events under 2019!

Vår omfattande kalender hittar du en bit ner i mittspalten på packnews.se:s förstasida – eller genom att klicka HÄR!

I kalendern kan du nu hitta information om mer än 65 mässor och andra förpackningsrelaterade events från nu och resten av året. I kalendern redovisas mässor, etc. från världens alla hörn – allt från Sverige, övriga Norden och Europa till events i Asien, Afrika, Oceanien, Nord- och Sydamerika.

För att se det rika utbudet av events gör du så här: Sätt muspekaren, eller liknande. på något av de blåtonade datumen i kalendern. Då öppnas ett litet ”pop up”-fönster, som visar vilken eller vilka mässor, etc. som är äger rum det aktuella datumet. Infon omfattar mässans namn samt plats (stad, land och ev. mässanläggning) samt en länk till mässans hemsida.
Genom att klicka på länken kommer du till en ny sida med all nödvändig information om den aktuella mässan! Där kan du också kontrollera att mässan/eventet verkligen äger rum på de angivna datumen och på angiven plats – det händer nämligen ibland att mässarrangörer ändrar sina datum och även plats för mässan.

Lycka till och vi hoppas du hittar just den eller de mässor och events du söker!

PS. Upptäcker du att vi missat någon viktig förpackningsmässa eller liknande, så hör av dig till oss, så ska vi lägga in den i kalendern! Maila till

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jerry@packnews.com

Relaterade artiklar